Новини
Кримінал

Продаючи одяг, двоє хмельничанок втратили гроші

Двоє хмельничанок, які торгували одягом, потрапили на гачок шахраїв та втратили загалом близько 23 тисяч гривень. У поліції вкотре закликають подолян не переходити за надісланими невідомими особами посиланнями та не вводити свої особисті дані, аби не стати черговою жертвою аферистів.

Понад 21 тисячу гривень втратила хмельничанка, яка намагалася продати одяг через інтернет. Невідома особа, яка виявила бажання “купити” у жінки товар, надіслала фіктивне посилання на оформлення доставки. Після того, як продавчиня ввела туди свої особисті дані, з її рахунку було списано кошти.

Ще інша хмельничанка також через інтернет хотіла продати сукню. Піймавшись на аналогічний гачок шахраїв, жінка втратила майже 2 тисячі гривень, повідомили у Хмельницькому РУП.

Та в черговий раз закликали мешканців області бути обачними під час купівлі-продажу в мережі:

Листуйтеся лише на офіційному сайті, не переходьте в інші месенджери та за посиланнями, які вам відправляють в особисті повідомлення. Це можуть бути посилання на фішингові сайти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook