Новини
Дозвілля

Рослинний swap-ярмарок організовують у Хмельницькому

Перший рослинний swap-ярмарок відбудеться у Хмельницькому. Там можна буде обмінятися квітами, придбати екзотичні рослини і супутній декор для них. А ще – прослухають лекцію від організаторів. Ярмарок розгорнуть 12 листопада в оранжереї обласного театру ляльок. Триватиме він з 10 до 14 години. Вхід вільний.

Swap в перекладі з англійської означає «обмін». Детальніше про те, що це таке та як це відбуватиметься розповіла організаторка першого plant-swap у Хмельницькому Тетяна Коноваленко:

В ярмарку можуть взяти участь усі, хто закоханий у природу, усі, хто мають кімнатні рослини. Ми будемо якісь рослини просто віддавати, якимись рослинами ви можете обмінятися на ярмарку. Рослини, які будуть у надлишках, можливо, будемо продавати. Також можна буде придбати ґрунти або кашпо.

Місце для проведення ярмарку обрали не випадково.

Це буде театр ляльок. Там, як виявилося, є оранжерея, де неймовірна купа рослин та птахів. Мені здається, це найкраще місце, де може проходити такий захід. Там є фотозона, де можна буде пофотографуватися і подивитися на рослини, – каже Тетяна.

Також подробиці ярмарку повідомили на сторінці в соцмережах у спільноті plantcommunityukraine.

У ці 4 години ми будемо:
• обмінюватися рослинами;
• віддавати те, що набридло;
• продавати надлишки, вазони та декор;
• ділитися досвідом у форматі mini-лекції об 11:00;
• заводити нові знайомства;
• багато фотографуватися.

Нам не потрібна електрика. Навіть якщо не буде світла – swap буде. Оранжерея світла і затишна, з купою денного світла. У нас безпечно. Поруч два бомбосховища,додали організатори.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook