Новини
Освіта

Талановитих дітей у Славуті посвятили у першокласники (ФОТО)

Церемонія посвяти в першокласники відбулася вчора, 10 листопада, у Славутській школі мистецтв. Юні таланти, які займаються лише 2 місяці, ставши частинкою мистецької родини, дарували присутнім свої дебютні виступи.

Привітала дітей директор Славутської школи мистецтв Людмила Скрипнюк:

Ви робите перші кроки на шляху пізнання казкової країни під назвою «Мистецтво». Нещодавно ви переступили поріг нашого закладу, а вже встигли познайомилися зі своїми викладачами, зустріти нових друзів, а головне – зрозуміти, що грати на музичних інструментах, навчатися співу, образотворчій майстерності або ж пізнавати мову танцю не так легко. За цим усім стоїть кропітка праця, яка потребує старанності, терпіння, наполегливості та систематичних занять. Я впевнена, що завдяки цим якостям ви зможете вдало подолати усі перешкоди, які зустрічатимуться на вашому шляху та завершити навчання в школі мистецтв.

Під час урочистостей відзначили кращих учнів та викладачів, які стали стипендіатами Хмельницької обласної військової адміністрації 2022 року, а саме – ученицю 7-го класу фортепіанного відділу мистецької школи Єлизавету Малярчук, керівника зразкового фольклорного гурту «Щедрик» Тетяну Маліновську та завідуючого відділу народних інструментів Олександра Бондарчука.

Також провели благодійну лотерею та визначили володарів мистецьких робіт і фотосесії від Тетяни Терещук.

Завершився захід врученням подарунків-сюрпризів дітям.

За інформацією пресслужби Славутського МВК

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook