Новини
Офіційно

У трьох громадах Хмельниччини підключили системи сповіщення

Начальник Хмельницької ОВА підбив підсумки тижня, що минув, та розповів про головні події, що відбувалися протягом цього часу на теренах області.

Традиційне щотижневе зведення Сергій Гамалій оприлюднив у соцмережах.

Протягом тижня на Хмельниччині працівники відділу державного нагляду (контролю) перевірили 174 транспортні засоби під час виконання перевезень пасажирів та вантажів автомобільним транспортом:

Протягом вказаного періоду виявлено 81 порушення та складено 81 акт, винесено 42 постанови про накладення адміністративно-господарського штрафу на суму 159 460 грн. До бюджету спрямовано 568 650 грн.

У телекомунікаційну систему “ШЛЯХ” внесли відомості щодо 60 громадян. Роблять це, нагадаємо, прискорити процес перетину кордону чоловіками – громадянами України віком від 18 до 60 років, котрі задіяні у перевезенні гуманітарної допомоги.

Повністю завершили на Хмельниччині обмолот соняшнику, валовий збір якого становить 600 тисяч тонн.

Всього валовий збір всіх зернових культур складає 2,3 мільйона тонн при урожайності 63,7 центнера з гектара. За цим показником Хмельниччина продовжує утримувати першість по Україні.

Міжвідомчою комісією з питань здійснення державного моніторингу в галузі охорони атмосферного повітря при Міндовкіллі погоджено Програму державного моніторингу у галузі охорони атмосферного повітря на 2022-2026 роки Хмельницької зони.

В Державному фонді документації із землеустрою та оцінки земель в електронну форму перетворили 2070 документів.

Протягом тижня на Хмельниччині провели чотири рибоохоронні рейди. Викрито 9 порушень Правил рибальства.

У кол-центрі, який працює при Хмельницькій ОВА, прийняли 104 телефонні дзвінки (проінформовано 246 осіб) та надали 417 консультацій внутрішньо переміщеним особам щодо отримання соціальних виплат та гуманітарної допомоги, пошуку рідних, отримання зимового одягу, оплати комунальних платежів тощо. Видано 500 кг одягу для 414 ВПО.

Ще одне підприємство перемістило за цей тиждень на Хмельниччину свої потужності.

Задля належного інформування населення про надзвичайні ситуації до автоматизованої системи оповіщення області підключили ще 10 сирен автоматичного запуску у Волочиській, Михайлюцькій та Ямпільській територіальних громадах.

З місцевих бюджетів витрачено на це 158 тисяч гривень.

До додатка “Повітряна тривога” додатково підключено 165 тисяч споживачів.

Також на тижні Хмельницькою обласною військовою адміністрацією разом із РГК «Хмельницькгаз» було передано 300 буржуйок підрозділам Збройних Сил України.

Головних розпорядників коштів обласного бюджету забезпечили коштами на виплату заробітної плати, оплату комунальних послуг та енергоносіїв, придбання медикаментів, продуктів тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook