Новини
Інфраструктура

Через собак-охоронців комунальники у Кам’янці не можуть запустити опалення у багатоповерхівці

Різні обставини можуть стати на заваді комунальникам, які будь-що намагаються забезпечити своїх “підопічних” повним спектром послуг, які їм належать. У Кам’янці-Подільському, до прикладу, на заваді запуску теплопостачання в одній з багатоповерхівок стоять собаки, які не підпускають тепловиків до будинку.

Аби забезпечити кам’янчан теплом, комунальники працюють практично цілодобово. Проте є обставини, які люди подолати не спроможні. Про халепу, яку три дні поспіль не можуть подолати працівники комунального підприємства “Міськтепловоденергія”, написали у соцмережах.

Третій день комунальники не в змозі потрапити на територію будинку на вулиці Ярослава Мудрого, 95 (колишня Тімірязєва). А все тому, що багатоповерхівка розташована на закритій території, яку ретельно охороняють сторожові собаки. Розміри “зубатих охоронців” чималі, тож вступати з ними в діалог працівники підприємства не ризикують. Відповідно, навіть наблизитися до будинку не можуть.

Мешканцям будинку треба обрати щось одне – або собаки-охоронці, або тепло в будинку.

Щоб працівники підприємств змогли запустити опалення в багатоповерхівці, її мешканцям необхідно бодай на деякий час звільнити свою прибудинкову територію від суворих охоронців. Бо наразі просто фізично не має змоги подати тепло до цього будинку, – натякають у комунальників.

І принагідно просять не звинувачувати комунальні служби у тому, що вони не виконують свою роботу. Бо, бачте, як може бути: люди намагаються виконати свою роботу, але обставини проти них.

Кам’янчани тим часом цікавляться, де розташовується будинок, що охороняється так суворо, та заразом повідомляють про відсутність опалення там, де собак і близько немає:

А можна геолокацію, будь ласка? Цікаво, що це за багатоповерхівка.

Я теж не можу зрозуміти де це… Геолокація видає район магазину Студент, але там немає будинків на закритій території…

По вул. Гагаріна 19 теж опалення немає. Двір відкритий, собак немає. Може уже підключите?

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook