Новини
Події

Діти загиблих військових з Хмельниччини поїхали на відпочинок до Франції

Вдруге з Хмельниччини за кордон відправили групу дітей, які протягом двох тижнів відпочиватимуть та набиратимуться позитивних емоцій у Франції. Посприяли цій поїздці представники неурядової ініціативи “Європейський прихисток”.

Вирушили у мандри 40 підлітків віком від 10 до 17 років, 13 листопада.

Це діти, чиї батьки загинули, обороняючи рідну землю. Протягом 2 тижнів вони матимуть можливість знайти нових друзів гарно та з користю провести час, а головне – набратися сил та позитивних емоцій, що для них особливо важливо, – повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Вже вдруге дітей Хмельниччини організовано відправляють у Францію на відпочинок. Влітку таку поїздку влаштували для обдарованих дітей та переможців різноманітних змагань та олімпіад.

Бажаю дітям гарно відпочити та повертатися додому з новими силами, адже тут на них чекає багато справ, бо хто ж, як не вони допомагатимуть нам відбудовувати нашу прекрасну країну після перемоги! прокоментував Сергій Гамалій.

Також подякував французьким партнерам за підтримку української молоді та бізнесу (ПП «Україна-Агро-2С», ТОВ “Український кристал” та ТОВ “Зоря”), який взяв на себе транспортні витрати, аби зробити відпочинок дітей можливим.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook