Новини
Інфраструктура

Хмельничани боргують за воду понад 60 мільйонів гривень

У “Хмельницькводоканалі” розповіли, що минулого місяця повністю розрахувалися за отримані послуги понад 37 тисяч споживачів. Понад 73 тисячі абонентів мають незначну заборгованість. Проте борг перед комунальниками у хмельничан все ще чималий.

Як зазначили у “Хмельницькводоканалі”, загальний борг споживачів становить 64 мільйони 769 тисячі 27 гривень 67 копійок.

Але! Споживачами послуг МКП “Хмельницькводоканал” зареєстровано понад 123 тисячі сімей Хмельниччини. У жовтні 2022 року, у ці нелегкі часи, що ми зараз всі переживаємо, 37 698 абонентів розрахувалося за спожиті послуги повністю. Окрім того, 73777 мають лише місячну заборгованість!повідомили у комунальників.

У водоканалі також кажуть: навіть часткова оплата послуг є дуже цінною і допомагає підприємству працювати безперебійно.

Аби заохотити хмельничан активніше сплачувати за отримані послуги та підтримати підприємство, у “Хмельницькводоканалі” придумали дарувати фірмові футболки тим споживачам, які заплатять за послуги з водопостачання і водовідведення на рік вперед. Вирахувати кількість кубів та суму можна, орієнтуючись на своє середнє споживання.

Також у комунальників будуть вдячні за проплачену на рік наперед абонплату.

Ми даємо футболку тільки за проплачені на рік вперед послуги з водопостачання та водовідведення. Проплачена абонплата на рік – ми розцінюємо, як акт свідомості та доброї волі, але вдячні безумовно сильно-сильно,пишуть у комунальників.

Також щомісяця у водоканалі публікують топ-10 житлових будинків-боржників та підприємства, які заборгували за водопостачання та водовідведення найбільше.

Читайте також: У Хмельницькому шахрай намагався “розвести” керівника водоканалу на гроші

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook