Новини
Інфраструктура

Більшості хмельничан тепло обіцяють подати вночі

Міський голова розповів про ситуацію у Хмельницькій громаді станом на вечір 16 листопада. До вчорашнього ракетного обстрілу додалася аварія на високовольтній лінії, якою на Хмельниччину тимчасово подається живлення, відтак більше половини мешканців обласного центру знову залишилися без світла. Відповідно, низка комунальних послуг також не надається.

Як повідомив міський голова, без електропостачання залишається частина об’єктів теплопостачання, водопостачання, каналізації. Проте ремонтні бригади працюють, наслідки аварії поступово ліквідовуються. Як ми уже повідомляли, найближчим часом у домівках хмельничан (але не всіх) почне з’являтися вода, якою варто запастися.

З електропостачанням наразі 30% хмельничан. Теплопостачання запускаємо на власних когенераційних установках та генераторах. Плануємо вночі подати тепло для понад 90% споживачів,написав міський голова.

Заклади освіти, попередньо, завтра працюватимуть у звичному режимі.

Разом з тим, міський голова попередив, що завтра, 17 листопада, електроенергія подаватиметься з серйозними перебоями та частими відключеннями. Про те, які графіки відключень діятимуть найближчими днями, також повідомляли у “Хмельницькобленерго”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook