Новини
Погода

Прогноз на 16 листопада: на Хмельниччині погіршиться погода

Суттєве погіршення погоди у синоптиків прогнозують, починаючи з четверга. Причиною тому буде переміщення атмосферного фронту, який може принести дощі та мокрий сніг. Подекуди можливе налипання мокрого снігу, в окремих районах – ожеледиця.

За інформацією Хмельницького ЦГМ, у четвер, 17 листопада погодні умови в області відповідатимуть І (жовтому) рівню небезпечності. Впродовж доби температура коливатиметься від 3 морозу до 2 тепла.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 16 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень – дощ. Вночі та вранці місцями туман. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 3-8° тепла.

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу. Температура повітря вранці +4, вдень +6, ввечері +5.

У Кам’янці-Подільському сонце буде рідко з’являтися з-за хмар. З ранку буде йти дощ, який припиниться тільки ввечері. Температура повітря вранці +3, вдень +6, ввечері +5.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вранці +5, вдень +4, увечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook