Новини
Інфраструктура

У Кам’янці мешканці багатоповерхівки ховають від комунальників незаконні канали теплопостачання

Протягом тижня працівники ДП «Тепловода» не можуть потрапити у деякі квартири одного з багатоквартирних будинків, аби знайти проблему на тепломережі, усунути її та підключити тепло. Заради того, аби знайти власників помешкань, комунальникам довелося влаштувати цілу спецоперацію.

Справжнє розслідування довелося розгорнути бригаді ДП «Тепловода» серед мешканців будинку на вулиці Привокзальній, 20. Майже тиждень вони не можуть здійснити обстеження та ліквідувати пошкодження на мережі опалення, бо доступу до них не дають самі мешканці.

В квартирах, де розташовані підпільні канали, або ніхто не проживає, або ж власники квартири просто не бажають допускати сантехніків до мереж, які надійно заховали під час ремонту, – повідомили у комунальників.

Вчора, 15 листопада, працівники підприємства намагалися отримати доступ до двох квартир вже вп’яте. Довгі пошуки таки вивели їх на слід власників помешкань, де необхідно провести ремонтні роботи. А отже, нарешті подати тепло мешканцям багатоповерхівки.

На жаль, таких ситуацій маємо немало. Інколи помешкання пустують роками, бо власники там не живуть, або ж перебувають за кордоном. А не потрапивши до квартири, неможливо провести ремонтні роботи чи розповітрення системи. В таких випадках дуже просимо мешканців допомагати комунальникам. Адже ви можете значно оперативніше знайти контакти своїх сусідів чи їхніх родичів, пишуть на сторінці КП “Міськтепловоденергія”.

У коментарях кам’янчани додають, що через таких сусідів у п’ятиповерховому житловому будинку вже тиждень не має тепла, мешканці 80 квартир – в холоді.

Читайте також: Хмельницький вночі має бути з теплом, вранці – без тролейбусів, – міський голова

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook