Новини
Погода

Погода на 18 листопада: на Хмельниччині прогнозують сніг та ожеледицю

Завтра у Хмельницькій області буде ще холодніше, ніж напередодні. Крім того, важче буде пересуватися дорогами – вони вкриються ожеледицею. Температура повітря також опуститься, морозно буде не лише вночі, а й вдень.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 18 листопада, на Хмельниччині хмарно, вночі сніг, вдень невеликий сніг та мокрий сніг.  На дорогах ожеледиця. Вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° морозу, вдень від  3° морозу до 2° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. З ранку почнеться дрібний сніг, а до вечора він поступово переросте в сильний. Температура повітря вранці -4, вдень -2, ввечері -2.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вранішній дощ зі снігом після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора його замінить сильний дощ. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері +1.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дрібний сніг йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вранці -4, вдень -3, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook