Новини
Кримінал

Справу про вбивство та зґвалтування у Хмельницькому передали до суду

Мешканець Хмельницького району, якого підозрюють у скоєнні умисного вбивства, поєднаного з сексуального насильства, постане перед судом. Кримінальне провадження по справі завершене, матеріали справи передані до суду.

Нагадаємо, події відбувалися в одному з віддалених мікрорайонів Хмельницького на початку липня. На вулиці Вокзальній, неподалік залізничного переїзду знайшли тіло дівчини з ознаками насильницької смерті (механічна асфіксія) та ознаками зґвалтування.

Встановили особу загиблої за допомогою ЗМІ та соцмереж, оскільки при собі у неї було документів. Потерпілою виявилася неповнолітня мешканка одного з сіл Хмельницького району. За підозрою у вчиненні злочину затримали 20-річного молодика, який пояснив правоохоронцям, що намагався познайомитися з дівчиною, а коли отримав відмову, вбив її шнурівкою від одягу.

Вбиту дівчину хлопець обікрав, забравши її мобільний та банківську картку. Відтак судитимуть його за трьома статтями Кримінального кодексу. За скоєні злочини молодику може загрожувати довічне ув’язнення, як максимальне покарання, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook