Новини
Погода

Погода на 20 листопада: до 10 морозу і сніг прогнозують для Хмельниччини

Відчутно морозно буде на Хмельниччині вночі – такий прогноз дають для області загалом. Локальні прогнози більш втішні для подолян (якщо так можна сказати), проте й вони змушують замислитися про якнайшвидше утеплення будинків. Не будемо пояснювати, чому, ви й так це знаєте.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 20 листопада, на Хмельниччині хмарно, вночі часом невеликий сніг, вранці та вдень сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вранці та вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° морозу, вдень від 4° морозу  до 1° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Дрібний сніг йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вранці -3, вдень -2, ввечері -2.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Нічний сніг вранці може посилитися. У другій половині дня він зміниться на дрібний дощ зі снігом і тільки ввечері закінчиться. Температура повітря вранці -1, вдень 0, ввечері 0.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Сніг йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вранці -3, вдень -3, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook