Новини
Погода

Погода на 22 листопада: на Хмельниччині прогнозують менше снігу, ніж напередодні

Нічого нового поки що синоптики мешканцям Хмельниччини на завтра не обіцяють. Все так само йтиме сніг, щоправда, більше вночі, ніж вдень. Дороги знову вкриє ожеледиця, через що пересуватися ними буде складно. Штормового попередження, як сьогодні, поки що не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 22 листопада, на Хмельниччині Хмарно, вночі невеликий сніг та мокрий сніг. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом в день на південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Хмельницькому день буде майже постійно хмарний. Без опадів. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -2.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -3, вдень 0, ввечері -3.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі йтиме сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці -2, вдень -1, увечері -5.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook