Новини
Інфраструктура

Частину Хмельницького та району знову аварійно знеструмлять

На який час планується відключити світло у трьох мікрорайонах Хмельницького та двох громадах Хмельницького району, в енергетиків не повідомляють. Зазначено лише ймовірний час аварійного виведення в ремонт обладнання. Проте зважаючи на досвід вчорашніх відключень по місту, хмельничанам, навіть ті, які не потрапляють у “зону ризику”, варто підготуватися знову всю ніч провести без світла.

Про аварійне знеструмлення мікрорайонів Гречани, Озерна та Заріччя повідомили у “Хмельницькобленерго”. Також без світла залишаться Старокостянтинівська та Красилівська громади. Орієнтовний початок аварійного відключення – 17.00. Час завершення робіт, звісно, не вказано, оскільки спрогнозувати його навряд чи можливо.

Вчора мешканців Хмельницького та кількох громад Хмельницького і однієї громади Шепетівського районів також попереджали про аварійне відключення на дві години. Уточнення по мікрорайонах міста не вказували, відтак хмельничани зробили висновок, що знеструмлено буде весь обласний центр. Проте у вказані у повідомленні години місто суцільно в темряву не поринуло. Натомість дехто отримав неприємний “сюрприз”, поза графіком залишившись без світла через три години після того, як їхня черга закінчилася, і аж до ранку.

Причому, якщо в деяких частинах міста електропостачання зупиняли цілими кварталами, то декому, складається враження, його, з невідомих причин, вимкнули точково. Інакше важко пояснити, чому щонайменше один з висотних будинків у центрі Хмельницького відключили від електропостачання, в той час як решта будинків на прилеглих вулицях, які й без того ніколи не відключають, залишилися зі світлом.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook