Новини
Суспільство

Мешканців Хмельницького просять оцінити рівень життя у громаді (ОПИТУВАННЯ)

В агенції розвитку міста склали опитувальник, за допомогою якого хочуть дізнатися, як мешканці Хмельницького та приєднаних сіл оцінюють рівень життя у громаді. Опитування анонімне, багато часу не займе.

2022 рік став для усіх нас великим викликом. Наша громада повинна розуміти, як долати ці виклики і куди рухатися далі. Ваша думка допоможе визначити пріоритетні напрямки і зрозуміти, як хмельничани самі бачать і оцінюють нашу громаду, – написали в Агенції розвитку.

Судячи з опитування (особливо, з останнього питання), воно, швидше, більше орієнтоване на хмельничан. Так, зокрема, щоб визначитися з пріорітетами, автори опитування цікавляться: “наскільки важливі для громади перераховані нижче об’єкти / ініціативи”. Серед варіантів – сміттєпереробний завод, великогабаритний громадський транспорт, аеропорт, очищення річки Південні Буг та інших водойм, паркінги тощо.

Також можна визначити сфери життя міста, в яких відбулися як негативні, так і позитивні зміни.

Це опитування створене за підтримки Офісу Ради Європи в Україні. Агенція, спільно з Офісом Ради Європи, працює над переглядом Стратегії розвитку Хмельницького до 2025 року, адже, з огляду на війну, багато цілей і завдань або стали неактуальними, або потребують переформатування. До цього процесу ми хочемо залучити громадськість. Першим кроком є саме це опитування як метод вивчення суспільної думки щодо найбільш проблемних і, навпаки, перспективних і стійких сфер життя громади, наголошують в Агенції розвитку.

Пройти опитування можна за посиланням.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook