Новини
Інфраструктура

Масове відключення електроенергії можливе на Хмельниччині

“Планові” погодинні, аварійні та спеціальні – такі відключення очікують сьогодні на мешканців Хмельниччини, судячи з інформації, оприлюдненої “Хмельницькобленерго”. Попередив про можливість масових відключень подолян також начальник Хмельницької ОВА.

Як повідомили в обласних енергетиків, виконуючи вказівку “Укренерго”, мешканцям Хмельниччини світло відключатимуть за трьома графіками: аварійними, погодинними та спеціальним. Що це означає для споживачів? Те, що світло можуть вимкнути в будь-який момент і ніхто не скаже, коли електропостачання буде відновлене.

Телефонувати до кол-центру, писати коментарі під дописами “Хмельницькобленерго”, скаржитися та скандалити, сказали в обленерго, сенсу немає: відключення будуть, їх тривалість збільшиться.

Підтвердив інформацію енергетиків також начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, який попередив, що за інформацією Укренерго, орієнтовно з 10.00 відбудеться введення усіх графіків відключень. Тобто можливе масове відключення електроенергії.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook