Новини
Погода

Погода на 25 листопада: дощ з мокрим снігом та мороз прогнозують на Хмельниччині

Завершення непростого для всіх тижня особливих змін у погоді для мешканців Хмельниччини не принесе. Все так само дощ, сніг, тумани, ожеледь та мінусову температуру протягом доби обіцяють синоптики. Хотілося би знати, що далі буде тепліше, проте суттєвих змін у погоді ні на вихідні, ні на початок наступного тижня не обіцяють.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 25 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі дощ з мокрим снігом, вдень невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман, ожеледь. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря: протягом доби  від 2° морозу  до 3° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. З середини дня і до його кінця йтиме сніг. Температура повітря вранці -1, вдень -1, ввечері -1.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. У першій половині дня очікується сильний дощ зі снігом, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде сніг. Температура повітря вранці 0, вдень 0, ввечері -1.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень -1, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook