Новини
Офіційно

Очільник Луганщини відвідав Хмельниччину

Із майже 100 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на Хмельниччині, близько 8 тисяч – саме з Луганської області. Очільник Луганської ОВА, перебуваючи з візитом на Хмельниччині, обговорив питання їхньої соціалізації з начальником Хмельницької ОВА.

Про візит колеги, якого зустрічав днями на Хмельниччині, розповів начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Сьогодні вітав на Хмельниччині свого колегу – начальника Луганської ОВА Сергія Гайдая. Поспілкувались щодо питань соціального захисту та надання допомоги для внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, які перебувають на території Хмельницької області,написав у своєму телеграм-каналі начальник Хмельницької ОВА.

Як зазначив Сергій Гамалій, головне завдання влади Хмельниччини – допомогти в соціалізації: знайти роботу, влаштувати дітей у садочки та школи тощо, майже 8 тисячам мешканцям Луганщини, які через війну вимушено перемістилися та оселилися на території області.

Нагадаємо, раніше начальник Хмельницької ОВА вже зустрічався з переселенцями з Луганщини та обговорював з ними нагальні проблеми.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook