Новини
Погода

Погода на 27 листопада: на Хмельниччині сніжитиме

Тиждень на Хмельниччині закінчиться на тій же погодній «ноті», що й минув. З опадів синоптики знову прогнозують сніг та дощ, на дорогах – тумани та ожеледицю. Легкий мороз очікують вночі, вдень температура повітря буде зі знаком плюс.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 27 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, місцями невеликий мокрий сніг та дощ. Вночі та вранці туман, ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: впродовж доби  від 3° морозу  до 2° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вранці 0, вдень -1, ввечері -1.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів. Температура повітря вранці +1, вдень +1, ввечері 0.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Нічний дрібний дощ зі снігом вранці посилиться і стихне лише у середині дня. Ввечері очікується дрібний сніг. Температура повітря вранці 0, вдень -1, увечері -1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook