Новини
Суспільство

На Кам’янеччині діти стали помічниками поліцейських

Конкурс серед маленьких мешканців підопічних територій організували поліцейські офіцери громад. Як нагороду переможці, окрім канцелярського приладдя, отримали можливість на день стати помічниками поліцейських.

Поліцейські офіцери Новодунаєвецької територіальної громади Вадим Миронюк та Володимир Гордань вже близько двох років обслуговують довірені їм села Дунаєвеччини. На їхній території обслуговування поліцейських знає та поважає чи не кожен мешканець. Сучасні “шерифи” часто відвідують навчальні заклади та працюють з дітками.

У листопаді поліцейські провели для учнів Томашівської гімназії урок безпеки, а по його завершенні оголосили конкурс малюнків під назвою “Поліція очима дітей”. Таким чином вони вирішили дізнатися, наскільки довіряють їм школярі, адже для правоохоронців надзвичайно важливо будувати довірливі та дружні стосунки з підростаючим поколінням.

В конкурсі взяло участь багато школярів. Їхні малюнки розмістили на сторінці Томашівської гімназії в соцмережах, щоб кожен охочий міг поставити вподобайку творчій роботі, яка сподобалася. Таким чином, за найбільшою кількістю вподобайок і вибрали три найкращі ілюстрації.

Усі малюнки та власноруч виготовлені дітьми обереги директорка гімназії разом із учасниками конкурсу передала нашим поліцейським, які разом з військовими захищають країну.

А переможниці конкурсу отримали унікальну можливість на один день стати помічницями поліцейських.

Дівчатка патрулювали разом з ПОГами, відвідали справжній поліцейський відділок, де побачили на власні очі роботу представників різних поліцейських професій. Також дівчатка відвідали музей правоохоронних органів Дунаєвеччини.

На завершення спільного робочого дня наші “шерифи” зробили діткам сюрприз та пригостили їх піцою.

Сподіваємося, що по закінченні навчання у школі хтось із них теж прийде працювати у поліцію і теж проводитиме уроки безпеки у своїй гімназії та забезпечуватиме правопорядок в рідному селі,зазначили у Кам’янець-Подільському райуправлінні поліції

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook