Новини
Погода

Погода на 29 листопада: снігові опади на Хмельниччині обіцяють лише вночі

Вночі мороз і сніг, вдень плюсова температура і туман – прогнози синоптиків останнім часом стабільні. Для мешканців Хмельниччини на завтра не обіцяють нічого нового, якщо порівнювати з попередніми днями.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 29 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий сніг та мокрий сніг, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 0-5°морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися із-за хмар. Ввечері, можливо, пройде дрібний сніг. Температура повітря вранці -2, вдень 0, ввечері 0.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ зі снігом. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів. Температура повітря вранці -1, вдень +1, ввечері +2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вночі та вранці очікується дрібний сніг. Температура повітря вранці -2, вдень 0, увечері +1.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook