Новини
Суспільство

“Пункт Незламності” облаштували в одному з лісгоспів Хмельниччини (ФОТО)

Місце, де можна зігрітися, відпочити, підзарядити гаджети, облаштували лісівники Ярмолинеччини на території свого лісгоспу. “Лісовий “Пункт Незламності” облаштований генератором, а отже не залежить від електропостачання.

Як повідомили у Хмельницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства, “Пункт Незламності” займає 70 квадратних метрів. Завдяки генератору, там є опалення, вода, гарячі напої та їжа (нагадаємо, лісівники Ярмолинеччини активно займаються виготовленням різноманітної продуктової продукції, зокрема, і для фронту, з того, що вирощують на своїх територіях), мобільний зв’язок, можливість підзарядки телефонів та гаджетів. Також є місця для відпочинку, аптечки та засоби індивідуального захисту. Триває облаштування вбиральні.

«Пункт незламності» від лісівників – це острівець безпеки, стабільності, тепла та єдності. Під час повітряних тривог місце також слугує укриттям. Раді допомогти тим, хто цього потребує.
Цьогорічна зима буде складною. Проте ми ніколи не залишимось без світла та тепла, бо перш за все, вони всередині кожного українця!
написали у лісівників.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook