Новини
Інфраструктура

Оновлений графік відключень для Хмельниччини оприлюднили в енергетиків

Оновлений графік, який виклали у “Хмельницькобленерго”, ще більше заплутав мешканців Хмельниччини, оскільки жодних роз’яснень до нього не надали. Загалом з поширеної таблички складається враження, що сьогодні світла не буде ні в кого.

Поки в Укренерго повідомляють про те, що “станом на 11:00 30 листопада виробники електроенергії забезпечують 73% споживання електроенергії в Україні. Дефіцит потужності складає 27%. Поступово зростає потужність генерації, що дозволить дещо зменшити дефіцит в енергосистемі“, у Хмельницькобленерго попередили вранці, і додали в обід, що область відключатимуть в три, а то й в чотири черги. Що власне видно з оновленого графіку, який виклали менше години тому на сторінці обленерго.

Що таке основні черги, що таке додаткові – жодних пояснень. З коментарів хмельничан, до прикладу, зрозуміло, що всі ці графіки не мають нічого спільного з реальністю, оскільки відключення та включення відбуваються як завгодно, але не так, як зазначено в таблиці. Зокрема, третя черга без світла з 8 ранку і до тепер (14.30), потрапивши таким чином і в основну, і в додаткову чергу, пишуть хмельничани.

Ситуація в енергосистемі динамічна, у разі збільшення дозволеної величини потужності, порядок застосування черг буде змінено. Слідкуйте за публікаціями на сайті та сторінках Товариства у соціальних мережах, – пообіцяли в Хмельницькобленерго.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook