Новини
ДТП

Очевидців трьох ДТП шукають на Хмельниччині

Правоохоронці Хмельниччини продовжують з’ясовувати обставини дорожньо-транспортних пригод, які сталися на території їхнього обслуговування. Очевидців трьох ДТП, які сталися протягом однієї доби, 29 листопада, просять відгукнутися патрульні Хмельниччини.

Наразі правоохоронці шукають свідків таких ДТП:

О 20:30 на 253-му кілометрі автодороги М-30 “Стрий – Ізварине” невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив зіткнення з автомобілем марки DAF XF 105.410 з напівпричепом-цистерною до нього марки BURG, після чого місце пригоди залишив.

В період з 9:00 до 17:00 у Хмельницькому на вулиці Романа Шухевича, поблизу будинку 5/4, сталась подія, під час якої було пошкоджено бокову ліву частину автомобіля CHEVROLET AVEO.

В період з 8:40 до 09:10 у Хмельницькому на вулиці Якова Гальчевського, поблизу будинку 38, сталась подія, під час якої було пошкоджено бокову праву частину автомобіля DACIA LOGAN.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаної події зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити обставини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook