Новини
Суспільство

Ще один евакуаційний потяг з Херсону зустріли у Хмельницькому (ФОТО)

Щодня на хмельницькому залізничному вокзалі зустрічають особливий потяг – він привозить людей з незламного звільненого Херсону, який все ще переживає не кращі часи. Щоденні обстріли ворога, який мститься за те, що змушений був тікати з непокореного міста, зруйнована інфраструктура, що робить життя в зимовий період небезпечним для людей, особливо з вразливих верств, змушують херсонців виїжджати туди, де безпечніше і тепліше.

Як повідомив начальник Херсонської ОВА Ярослав Янушевич, Хмельниччина та Кіровоградщина наразі є пріоритетними областями для евакуації мешканців Херсонщини.

У цих областях вас розселять, нададуть грошову та гуманітарну допомогу,зазначив начальник ОВА.

У Хмельницькому на залізничному вокзалі кожен потяг з Херсону зустрічають рятувальники, які щоразу виконують важливу місію – не лише допомогти зійти з потяга, а й підбадьорити, заспокоїти людей, які пережили біль та страждання під окупацією загарбників.

Як зустрічали черговий потяг з Херсону у Хмельницькому – дивіться на фото від ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, на Хмельниччині прибулих з Херсонщини розселяють у комунальних закладах освіти, гуртожитках (де є місця), у сільській місцевості. Всі евакуйовані отримують грошову допомогу та допомогу з оформлення документів ВПО.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook