Новини
Суспільство

Один з “різдвяних” будиночків у Хмельницькому запрацював на новій локації (ФОТО)

Поки влада у Хмельницькому все ще в роздумах, ставити чи не ставити головну новорічну ялинку в місті, а якщо ставити, то де, підприємці шукають можливість продати свій святковий товар, аби дати можливість тим хмельничанам, які не готові віддати новорічно-різдвяну радість на поталу ворогу, підготуватися до свят так, як було до війни. Звичного Різдвяного ярмарку у центрі Хмельницького цього року не буде, але це не означає, що іграшки, гірлянди, сувеніри не буде де придбати.

Один з “різдвяних будиночків сьогодні, 4 грудня, вже запрацював на території Торгово-промислової палати у центрі Хмельницького. Це не так далеко від звичної локації Різдвяного ярмарку насправді.

В асортименті “різдвяного будиночка” – найнеобхідніші на свята (і на період систематичного знеструмлення будинків) товари: шкарпетки звичайні (щоб було тепло), шкарпетки святкові (для тих, хто перейняв традицію класти подарунки саме у них), ялинкові іграшки, хлопавки, оригінально складені рушники, рукавички. Підприємці кажуть, це ще не всі товари, які планують продавати аж до Нового року. Зокрема, наразі працюють над тим, аби викласти на прилавки енергонезалежні гірлянди (які працюють від батарейок) – дуже популярна річ цього року, яка буде корисною не лише на свята.

Цей різдвяний будиночок на території Торгово-промислової палати працюватиме щодня, з 10 ранку до 6 вечора. Можливо, з часом до нього “підтягнуться” й інші.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook