Новини
Інфраструктура

Мешканцям Хмельниччини вмикатимуть світло в режимі 2 на 6

У Хмельницькобленерго довели новий графік відключень для Хмельницької області на сьогодні, 6 грудня. Відключення відбуватимуться погодинно, але за трьома чергами одночасно.

Вчорашній обстріл України, хоч і не призвів до тотального блекауту, зазначають в енергетиків, але життя українцям дещо ускладнила. Вчора на Хмельниччині увечері запровадили графік аварійних відключень, міста Нетішин та Кам’янець-Подільський повністю знеструмили, а решті мешканцям області довелося “ловити” світло без будь-якого уявлення, коли його дадуть і на скільки.

Сьогодні, 6 грудня, відключення відбуватимуться за основними та додатковими чергами. Якщо не буде додаткових обмежень, світло кожній черзі подаватиметься на дві години протягом дня, перерва між включеннями – 6 годин. Вночі енергетики обіцяють подати світло на 4 години.

Також у Хмельницькобленерго нагадують, як діяти у випадку, якщо у вашому будинку світла немає в той момент, коли воно має бути.

Якщо Ви виявили, що потрапляєте під відключення, але в Графіку погодинних відключень не знаходите своєї адреси або маєте сумнів у наявності об’єктів критичної інфраструктури біля сусіднього будинку, який не вимикається – просто заповніть форму зворотного зв’язку. Ваше звернення автоматично потрапить в систему реєстрації звернень та буде розглянуте фахівцями. Відповідь Ви отримаєте на поштову скриньку, вказану у формі зворотного зв’язку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook