Новини
Інфраструктура

Понад сотня шляховиків працювали вночі на дорогах Хмельниччини

Аби забезпечити безпечний проїзд дорогами Хмельниччини, на автошляхах протягом ночі працювали люди та спецтехніка. Для обробки доріг використали понад 270 тон піщано-сольових сумішей.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Хмельницької області, на автошляхах державного значення працювали загалом 114 одиниць спеціальної дорожньої техніки та 134 шляховиків.

За повідомленнями синоптиків, сьогодні погода сприятиме утворенню на дорогах ожеледиці, очікується невеликий сніг. Станом на середину дня, повідомили у шляховиків, покриття сухе. За минулу добу для обробки доріг використали 272 тони піщано-сольових сумішей.

Для контролю стану доріг та недопущення утворення ожеледиці на автошляхах постійно працюють спецтехніка та працівники підрядних дорожніх організацій.

Особливу увагу приділяємо на підйомах та спусках, естакадах, поворотах та пішохідних переходах, мостах та шляхопроводах,повідомили у САД.

Водіїв вкотре просять бути уважними та обережними на дорозі, дотримуватися безпечної швидкості та дистанції руху, уникати різких маневрів та екстреного гальмування.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook