Новини
Нетішинська міська

Новорічну ялинку з патріотичними іграшками планують встановити у Нетішині

Українські міста напередодні новорічно-різдвяних, або швидше тепер різдвяно-новорічних свят, продовжують визначатися, чи буде у них новорічна ялинка назло ворогам чи ні. Поки у Хмельницькому, центрі області, влада продовжує рефлексувати на тему ставити чи ні, а якщо ставити, то де, а якщо ставити, то яку, і тримає інтригу до останнього, у місті-супутнику ХАЕС, яке наразі найбільше в області потерпає від тотальних знеструмлень, та попри все не відмовляється від свята, як би цього не домагався ворог, вже визначилися. У Нетішині буде найкрасивіша та найоригінальніша новорічна ялинка.

Принаймні, на це сподіваються у владі міста енергетиків. Встановити новорічне дерево планують на проспекті Героїв України. Прикрашатимуть головне новорічне дерево у місті патріотичні саморобні іграшки.

Про це пишуть у пресслужбі Нетішинської міської ради.

Створити незвичну іграшку своїми руками зможе кожен бажаючий і принести її до 20 грудня на вахту Палацу культури (вхід з тильної сторони будівлі). Новорічні іграшки в патріотичному стилі повинні бути розміром не менше 30 см висотою та виготовлені з матеріалів, які не бояться впливу вологи: дерева, пластику, фанери, пінопласту, ДСП тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook