Новини
Погода

Погода на 10 грудня: потепління на Хмельниччині знову прогнозують синоптики

Всі в очікуванні тепла – наразі навіть не весняного або від комунальників, а просто обіцяних синоптиками хоча б кілька градусів плюс, аби хоч трохи знизити навантаження на енергомережі та отримати хоч трохи більше світла. Мешканці Хмельниччини – не виключення. Синоптики обіцяють на вихідні – 4-9 градусів плюсової температури, а от обіцянок від енергетиків доведеться зачекати.

У західних областях України головна синоптикиня Наталка Діденко обіцяє, крім плюсової температури, також дощі з мокрим снігом, часом сильні опади. Словом, не лише зі світлом, а й з погодою буде трохи некомфортно, але головне наразі, аби було тепло.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. Вночі йтиме дрібний дощ, який посилиться вранці, але до середини дня він повинен припинитися. Температура повітря вранці +2, вдень +4, ввечері +3.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Дощ розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вранці +3, вдень +8, ввечері +4.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Дощ йтиме майже весь день. Вранці він досягне найбільшої сили, у другій половині дня послабшає, а ближче до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +2, вдень +4, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook