Новини
Суспільство

Діти, які прийшли грітися у поліцію в Нетішині, потрапили у цікаву пригоду

Правоохоронці Шепетівщини влаштували школярам, які прийшли в пункт обігріву, імпровізовану екскурсію відділком поліції та музеєм історії органів внутрішніх справ.

Повертаючись з тривалої подорожі, діти та дорослі потребували підзарядки для своїх гаджетів. Для цього завітали до поліцейського відділку у Нетішині (Шепетівський район), де розташований пункт обігріву.

Там допитливим мандрівникам не лише дали можливість скористатися електрикою, а й, на прохання дітей, влаштували пізнавальну екскурсію відділком. Школярі дізналися про роботу чергової частини та відвідали музей історії правоохоронних органів.

По завершенню відвідин школярі поділились приємними враженнями та подякували за теплий прийом,повідомляють у Шепетівському районному управлінні поліції.

Нагадаємо, пункти обігріву наразі облаштовують не лише у поліцейських відділках, а й в інших адміністративних установах, зокрема, у податкових.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook