Новини
Суспільство

У Хмельницькому померла актриса театру ім. М. Старицького

У віці 74 роки пішла з життя народна артистка України Лариса Власенко. Про втрату повідомили у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького, де понад пів століття служила актриса.

Як повідомили у театрі, серце Лариси Власенко перестало битися вчора, 11 грудня. Колектив втратив частину своєї душі, адже актриса була головним енергійним зарядом творчого життя театру.

Лариса Кирилівна Власенко народилася 11 квітня 1948 року в смт Олесько Буського району Львівської області. Навчалася в студії ім. І. Франка. Працювала у Київському академічному національному театрі ім. І. Франка. У 1990 році закінчила навчання в Київському університеті ім. І. Карпенка-Карого. З 1969 року працювала у Хмельницькому обласному музично-драматичному театрі ім. М. Старицького. Має низку відзнак та нагород. Почесне звання «Народний артист України» Ларисі Власенко було присвоєне згідно з Указом Президента України № 868/2019 від 28 листопада 2019 року.

Прощання відбудеться 13 грудня 2022 року:

  • 11.00 – Хмельницька міська ритуальна служба (вул. Святослава Хороброго, 5а)
  • 12.00 – біля центрального входу у театр імені М. Старицького.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook