Новини
Кримінал

Мешканця села на Кам’янеччині засудили до довічного ув’язнення

39-річного мешканця села Зіньків Кам’янець-Подільського району суд визнав винним в умисному вбивстві, поєднаному зі зґвалтуванням або сексуальним насильством, та засудив його до довічного ув’язнення. Раніше чоловік вже відбував покарання за вбивство дружини. За вироком суду він також має сплатити по мільйону гривень найближчим родичам вбитої жінки.

Нагадаємо, тіло 37-річної продавчині з села Зіньків знайшли наприкінці жовтня минулого року біля старого кладовища у Кам’янці-Подільському. Вбивцю шукали протягом тижня. Переглянули записи з близько сотні відеокамер у мікрорайоні, де знайшли жертву. Опитали близько 600 можливих свідків. Визначили близько пів сотні потенційно причетних до злочину. Призначили низку експертиз, яка підтвердила причетність одного з підозрюваних до скоєння злочину.

Чоловік, який провів за гратами 14 років за вбивство дружини і звільнився лише у 2019 році, у скоєному зізнався. Вирок у справі виносила колегія суддів Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, повідомили у поліції Хмельницької області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook