Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому понівечили тролейбус, що вимушено “заночував” на вулиці (ФОТО)

Тролейбуси, що через знеструмлення мережі змушені “ночувати” на вулицях Хмельницького, для багатьох хмельничан вже не дивина. Скільки їх застрягає далеко від депо – важко сказати. На одній з вулиць за останні кілька тижнів такі нічні “паркування” вже стали звичними. Один з тролейбусів зрештою зазнав пошкоджень від рук хмельницьких вандалів.

Про халепу, яка спіткала тролейбус, розповіли та показали на сторінці комунального підприємства “Електротранс”:

За відсутності необхідної напруги тролейбуси ХКП Електротранс» тимчасово вимушено «ночують» на вулицях міста… І у якогось недогромадянина, недолюдини сьогодні піднялась рука розбити скло у такій прекрасній машині, яка цілий день слугує добру. Сьогодні це зрада свого міста, зрада інтересів всіх хмельничан – колабораціонізм.

У коментарях комунальникам-транспортникам дорікнули тим, що техніка, яка б мала приходити на допомогу “товаришам”, що потрапили в халепу, не готова до роботи:

Було б добре, якби Електротранс відремонтував два тролейбуси технічної допомоги, звідки були зняті двигуни внутрішнього згоряння. Ці тролейбуси технічної допомоги могли б без напруги відбуксувати усі тролейбуси в депо і не було б таких явищ.

В “Електротрансі” відповіли:

Перш ніж писати дезінформацію, варто було б хоч трішки над чимось задумуватись…

Разом з тим, ще наприкінці листопада у центрі Хмельницького можна було бачити тролейбус, який через знеструмлення “застряг” на зупинці на тиждень.

Його колега “склав йому компанію” щонайменше на три дні. Обидва вони дуже ускладнили рух транспорту на і без того складній вулиці Соборній, перекривши під’їзд до зупинки.

А водій легковика, який не знайшов кращого місця для паркування, як прилаштувавшись “в хвіст” до двох “рогатих”, зрештою “добив” і без того складний трафік на цій вулиці, адже тролейбуси, що зупинялися посеред дороги, аби висадити та взяти пасажирів, повністю блокували рух транспорту.

Фото з жовтою машиною зроблене 26 листопада. Фото з одиноким засніженим тролейбусом зроблене 22 листопада. І ще одне фото цього ж тролейбуса – від 21 листопада. Застряг же він на цій зупинці увечері 20 листопада.

Судячи з того, що тролейбуси на вулицях Хмельницького продовжують ночувати та зазнавати пошкоджень від рук вандалів (орієнтовно 5-6 грудня), питання їх екстреного транспортування у депо після знеструмлення тих або інших вулиць так і не вирішене.

Зважаючи на покращення ситуації з електропостачанням у місті, на вулиці Хмельницького почали випускати більше тролейбусів. Про це повідомили у ХКП “Електротранс”. Так, учора на маршрути вийшли понад чотири десятки тролейбусів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook