Новини
Інфраструктура

На Хмельниччині можливі аварійні відключення світла

В результаті чергової, дев’ятої, масованої ракетної атаки по території України у декількох регіонах на сході та півдні держави вже повідомили про враження об’єктів енергетичної інфраструктури. В зв’язку з цим аварійні відключення світла можуть відбуватися у всіх областях, в тому числі на Хмельниччині. Офіційно мешканців області про це ще не повідомляли, проте, зважаючи на ситуацію, до цього варто бути готовими.

Повітряна тривога в Україні триває вже 5 годин, на Хмельниччині – понад три години. Станом на 11 годину повідомлялося про результативну роботу ППО в низці областей, зокрема на Хмельниччині. Проте офіційно ця інформація не була підтверджена. В деяких областях на початку тривоги електропостачання зупинили превентивно.

Карта тривог сьогодні виглядає так

На Хмельниччині наразі ситуація стабільна, проте до екстрених відключень світла в будь-який момент потрібно бути готовими.

Про запровадження екстрених аварійних відключень світла через влучання в енергооб’єкти в декількох областях повідомив заступник керівника ОП Тимошенко.

Також про можливість аварійного знеструмлення попередив мешканців Хмельниччини начальник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій:

Ворог б’є по критичній інфраструктурі України. Маємо бути готові, що після обстрілів будуть вводитися обмеження з використання електроенергії.

Також він нагадав, що по всій території області відкриті Пункти Незламності, де за потреби можна зігрітися та зарядити гаджети.

Нагадаємо, сьогодні на Хмельниччині планували відключити світло в північній частині області та обласного центру через необхідність проведення ремонтів на лініях електромереж. Інформацію щодо можливих аварійних відключень шукайте на сторінках “Хмельницькобленерго“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook