Новини
Інфраструктура

Вдруге на Хмельниччині запланували відключення частини області від електропостачання

Певний хаос у відключеннях електроенергії спостерігали вчора мешканці Хмельницької області. Скасоване відключення північної частини області та обласного центру перетворилося на аварійне та зачепило навіть тих, хто не мав би залишитися без світла. Проте такі реалії, і як би не хотілося повернутися до звичного хоча б мінімально спланованого життя, до знеструмлення будинків в будь-який момент потрібно бути готовими завжди.

Вдруге ремонтні роботи зі знеструмленням Красилівської, Старокостянтинівської, Старосинявської, частково Полонської та Шепетівської громад запланували в енергетиків на сьогодні, 16 грудня. Роботи планують розпочати о 8 ранку. Час закінчення ремонту – невідомий. Також без світла в цей період мають залишитися північні мікрорайони Хмельницького Озерна, Виставка та Заріччя.

Для решти мешканців області попередньо день має минути за планом. Черги відключень не змінилися, вони відбуватимуться за тією ж схемою, що й у попередні дні.

У вечірні години, як і раніше потрібно зменшити споживання електроенергії, інакше можливі позапланові додаткові відключення споживачів не по одній, а по двох чергах одночасно, вкотре попередили у Хмельницькобленерго.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook