Новини
Дозвілля

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому працюватиме один день

На новій локації та з благодійною метою – у міській раді повідомили про відкриття завтра, 17 грудня, Різдвяного ярмарку. Щоправда, працюватиме він, судячи з повідомлення пресслужби лише один день. Гроші, зібрані під час роботи ярмарку, передадуть на потреби ЗСУ.

Хмельничани, які вчора проходили центром міста, могли побачити, як на парковці біля “Дитячого світу” збирають будиночки, які останні роки мешканці міста звикли бачити на вулиці Проскурівській на території Різдвяного ярмарку. Особливо це помітили водії, яким довелося вишукувати місце, аби припаркуватися.

Логіка перенесення всіх активностей з майданчика біля кінотеатру ім. Т. Шевченка у Хмельницькому вже всім відома. Не виключено, що тут зрештою може з’явитися і головна ялинка міста, якщо влада таки надумає її встановлювати. А поки що за сувенірами, різдвяними подарунками, іграшками та іншою рукотворною продукцією хмельничанам варто йти на нове місце.

Тут, до слова, також обіцяють облаштувати святкові фотозони. Де воно все вміститься і де паркуватимуть свої автомобілі хмельничани – побачимо завтра. Щоправда, до таких ускладнень на цьому паркувальному майданчику наприкінці року хмельничани вже звикли, адже саме тут з середини грудня традиційно починає працювати ялинковий ярмарок.

Як повідомляють у соцмережах, перші новорічні дерева на звичній локації вже почали виставляти на продаж.

Що до благодійного Різдвяного ярмарку, то почне він свою роботу у суботу, 17 грудня, з 11.00 і працюватиме до 16.00. В подібному форматі – з благодійною метою та збором коштів для ЗСУ – у Хмельницькому він проходитиме вже вп’яте. Організатори – БФ «Волонтери Поділля».

Нагадаємо, ялинки на Хмельниччині можна придбати не лише на ярмарках у містах, а й у лісівників. Там можна вибрати новорічне дерево на свій смак просто на плантації, і обійдеться воно дешевше.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook