Новини
Бізнес

Енергонезалежні та патріотичні: які прикраси обирають на свята хмельничани

Новорічні ялинки цього року, напевно, будуть не у всіх оселях хмельничан. Все через війну та непросту економічну ситуацію, адже ціни на новорічні дерева, як і на все решту, більші, ніж минулоріч. Ті ж, хто попри кризу, таки вирішили не відмовлятися від того, аби влаштувати собі та, в перші чергу, дітям, святковий настрій, обирають прикраси та подарунки з урахуванням ситуації. Особливо популярні наразі енергонезалежні прикраси та патріотичні іграшки.

В одному з супермаркетів Хмельницького чималу популярність мають яскраві штучні різдвяні зірки. Продавці кажуть: все через те, що зацвітають їхні “живі” аналоги якраз на Різдво.

Загалом цього року, купуючи прикраси на новорічні дерева, люди обирають квіткові зірки, ілюмінації на батарейках, традиційні кульки – із зображенням символу року, що прийде. Однак найбільший попит мають патріотичні прикраси. Їх “розмітають” найшвидше.

З кожним роком, а особливо під час війни люди натхненні усім українським – тим, що відокремлює наш народ від інших. Тож у 2022-му майстри з виготовлення прикрас не поскупилися на ідеї. Тож хмельничани та гості міста мали можливість придбати прикраси з державними прапорами, калиною, циганам, що тягнуть трактор, – розповідають у супермаркеті.

Ціни на ялинкові іграшки цього року коливаються від 35 гривень до 300 – за одну одиницю. Ціна залежить від матеріалу, виробника, характеристики товару та розміру. Великі коробки прикрас обійдуться у декілька тисяч гривень.

Детальніше – у сюжеті каналу Перший Подільський.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook