Новини
Інфраструктура

У дві черги одночасно відключатимуть світло на Хмельниччині

Через чергову масовану ракетну атаку Хмельниччина, як і решта областей України, вкотре отримала на вихідний менші ліміти на електроспоживання. “У “Хмельницькобленерго” знову запровадили відключення по двох чергах одночасно на цю добу.

Про ймовірність аварійних відключень по всій Україні вчора попередили одразу після того, як ворог почав завдавати ракетних ударів по об’єктах енергетичної інфраструктури. Попри досить результативну роботу української ППО, щонайменше 9 об’єктів енергетики на сході та півдні країни зазнали пошкоджень.

Наскільки критичним виявився вчорашній день для мешканців усієї області – сказати важко. Проте, масштабних відключень, як очікувалося, схоже, не відбувалося. Щоправда, дехто опинився без світла поза чергою, але не надовго – не на 4 години, а на дві з половиною, тоді як інші не відчули критичної ситуації зовсім.

Як мине день сьогоднішній – буде зрозуміло під кінець доби.

А поки що в “Хмельницькобленерго” довели вже знайомий графік відключень за двома чергами на сьогодні, 17 грудня, суботу.

Ускладнюють ситуацію, за словами енергетиків, погодні умови, які спричиняють аварійні пошкодження електромереж. Фахівці їх оперативно усувають, проте мешканцям Хмельниччини потрібно бути готовими до відхилень від доведених графіків.

Також вчора через повітряну тривогу та загрозу обстрілу об’єктів енергетичної інфраструктури вкотре скасували ремонтні роботи у північній частині області. Про нову дату ремонтів, які призведуть до знеструмлення низки громад та кількох мікрорайонів у Хмельницькому, буде повідомлено додатково.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook