Новини
Суспільство

Правоохоронці Хмельниччини привітали зі святом дітей загиблих колег

Дітей загиблих у війні з Росією правоохоронців Олександра Співачука та Ігоря Махлая поліцейські запросили у Головне управління Нацполіції в Хмельницькій області. Дмитрик та Кіра отримали приємні та корисні передноворічні подарунки. Також синові Олександра Співачука передали подарунок колеги батька із батальйону «Миротворець».

Нагадаємо, Олександр Співачук працював у відділі розслідування загальнокримінальних злочинів слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області. З початком війни на сході країни вступив до лав батальйону «Миротворець». Зв’язок із ним втратився наприкінці серпня 14-го року після бою під Іловайськом. Майже пів року Олександра шукали як безвісти зниклого. І лише після експертизи ДНК з’ясували, що він загинув і похований як невідомий захисник на кладовищі Дніпра. У Хмельницькому Олександра перепоховали 25 січня 2015 року. У загиблого героя залишилась дружина і син Дмитро.

Спецпризначенець Ігор Махлай загинув цього року, 22 травня, захищаючи державний суверенітет та територіальну цілісність України. Без батька залишилась маленька донечка Кіра.

Обласне управління поліції опікується сім’ями загиблих правоохоронців. Особливу увагу приділяють дітям, – зазначають у правоохоронців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook