Новини
Інфраструктура

У дві черги по 4 години отримуватимуть електроенергію мешканці Хмельниччини

Без змін на сьогодні, 20 грудня, залишаються графіки відключення електроенергії, складені “Хмельницькобленерго”. Не виключені додаткові знеструмлення споживачів, але разом з тим можливо, що електроенергія буде подаватися в більших обсягах, ніж зазначено у графіках.

У “Хмельницькобленерго” вкотре нагадують: під час перемикання черг можливі похибки через технологічні затримки – від 15 до 30 хвилин. Отож до того, що світла може не бути більше, ніж заплановані 4 години, потрібно бути готовими. Також не варто користуватися ліфтами в період очікуваного знеструмлення за графіком, аби не зависнути у темряві.

Графік відключень, який діятиме, орієнтовно, протягом усього тижня, на завтра не змінився. Відключення відбуватимуться так:

Як виглядає енергетичний фронт та в яких умовах доводиться працювати українським енергетикам, показали у НЕК “Укренерго” – NPC Ukrenergo:

Так виглядає енергетичний фронт для наших ремонтних бригад: окрім обстрілів та ракетних атак, це ще холод, багнюка, вітер, дощ або сніг. Але це не зупиняє наших фахівців від того, щоб працювати 24/7 та повертати людям світло. Кажуть, розуміють, що людям важко без світла, але “важко” буває різного ступеню. І просять пам’ятати, що коли у вас нема світла, десь працюють енергетики, щоб якомога швидше його відновити.

Відео можна переглянути за посиланням (вбудувати його, на жаль, немає можливості).

Станом на вечір вчорашнього дня складною залишається ситуація на Київщині, де внаслідок нічної атаки дронами-камікадзе було пошкоджено декілька об’єктів енергетичної інфраструктури. У столиці застосовуються більш суттєві обмеження, без стабільного електропостачання на вечір було 10 котелень. У близько півтори сотні будинках через це можливі перебої з теплопостачанням, попередив міський голова Києва.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook