Новини
Суспільство

У Хмельницькому пункти незламності підтримують благодійною допомогою

Наразі лише на території міста Хмельницького розміщено більше десятка стаціонарних пунктів незламності. В холодну пору доби кількість людей, які шукають там прихистку, збільшується, а отже речей, які б зробили їх перебування у пунктах незламності комфортнішим, потрібно більше.

Про допомогу, яку передали в один з пунктів незламності у Хмельницькому, розповіли на сторінці Добровольчого формування та благодійного фонду «Авангард».

11 стаціонарних пунктів незламності сьогодні працюють у місті Хмельницькому. Люди можуть прийти зігрітися, випити чаю або кави, підзарядити гаджети, скористатися WIFI та скуштувати смаколики. У холодну пору доби людей значно збільшується, тому виникла ініціатива у додатковому забезпеченні необхідним пунктів незламності, – йдеться у повідомленні.

Передали для пункту незламності чай, каву, одноразовий посуд, памперси, печиво, ковдри та багато іншого.

І надалі ми будемо допомагати пунктам незламності, які в разі критичної ситуації стануть місцем перебування хмельничан,зазначив керівник благодійного фонду «Авангард» Сергій Вавринчук.

Нагадаємо, на Хмельниччині пункти незламності (або обігріву) облаштовують не лише рятувальники, а й усі, хто має таку можливість. Так, на території області такі місця облаштували вже лісівники, податківці, працівники районної військової адміністрації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook