Новини
Інфраструктура

Аварійну ямковість ліквідують на дорогах Кам’янеччини

Хоч війна і завадила реалізувати всі плани, в тому числі амбітні, шляховиків Хмельниччини, проте вони продовжують підтримувати дороги області в належному стані, аби забезпечити комфорт учасників дорожнього руху та сприяти своєчасній доставці гуманітарних вантажів та товарів першої потреби та проходженню евакуаційного транспорту.

Наразі ремонтні роботи тривають на Кам’янеччині. Як повідомили у Службі автомобільних доріг у Хмельницькій області, працівники підрядної організації (ТОВ “Будінтеркомплект”) ліквідовують аварійну ямковість на ділянці автошляху Н-03 Житомир – Чернівці “Обхід м. Дунаївці” (І черга), на мосту через р. Тернава.

І черга обходу м. Дунаївці була побудована ще у 2008 році. Міжремонтний термін експлуатації цього відрізку минув. Однак САД у Хмельницькій області робить усе можливе, аби підтримувати його у проїзному стані, – йдеться у повідомленні.

Водіїв закликають бути уважними та обережними у місцях проведення ремонтних робіт, особливо поблизу дорожньої техніки та персоналу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook