Новини
Погода

Погода на 24 грудня: дощ та плюсову температуру прогнозують на Хмельниччині

Майже весняну погоду сьогодні можна було спостерігати на Хмельниччині. Принаймні, так було в обласному центрі. Навіть подекуди з’являлося сонце, якого хмельничани давно не бачили за хмарами. На вихідні у синоптиків також прогнозують плюсову температуру та дощі.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 24 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Усю другу половину дня йтиме сильний дощ. Температура повітря вранці +2, вдень +2, ввечері +3.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Удень і ввечері йтиме сильний дощ, який поступово слабшатиме. Температура повітря вранці 0, вдень +1, ввечері +4.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Дрібний дощ йтиме весь час. У другій половині дня він посилиться і не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вранці +3, вдень +3, увечері +3.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook