Новини
Інфраструктура

Відключення в одну чергу: Хмельниччині збільшили “ліміт світла” на суботу

Вечір останнього робочого дня тижня у “Хмельницькобленерго” завершують на позитивній ноті та з гарними новинами для мешканців Хмельницької області. Світло завтра, 24 грудня, обіцяють відключати лише в одну чергу. Звісно, за умови, що споживачі будуть користуватися електроенергією ощадливо, а ворог не влаштує якусь капость.

Тиждень, що минає, був досить спокійним в плані відключень електроенергії. Майже обійшлося без екстрених знеструмлень, комусь пощастило настільки, що вони вже почали забувати, що таке графіки та “без світла”, хтось все ще продовжує скаржитися. Неспокійно було у Славуті – міський голова Василь Сидор звернувся до очільника АТ “Хмельницькобленерго” з листом та проханням роз’яснень. Разом з тим, на завтра, 24 грудня, за інформацією енергетиків, так званого “ліміту на область” Хмельниччині виділили більше. А отже це дало можливість спланувати графік відключень, як і раніше, по 4 години, проте – по одній черзі. Зважаючи, що завтра чимало подолян готуватимуть різдвяну вечерю (хтось – як завжди, хтось – вперше), це приємні новини.

Разом з тим, не варто забувати про те, що ворог – підлий та підступний, і все ще не відмовився від своєї насправді безперспективної тактики спробувати залякати українців нищенням енергетичної інфраструктури. Тому все, що має бути заряджене, – має бути заряджене, запаси води мають бути поповнені, до сигналів повітряної тривоги треба ставитися відповідально.

Відключення світла на завтра у “Хмельницькобленерго” запланували так:

  • 07:00-11:00 – III черга;
  • 11:00-15:00 – IV черга;
  • 15:00-19:00 – І черга;
  • 19:00-23:00 – II черга;
  • 23:00-03:00 – III черга;
  • 03:00-07:00 – IV черга.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook