Новини
Суспільство

На благодійних ярмарках у Хмельницькому зібрали близько 400 тисяч гривень

Прикраси, вироби ручної роботи, солодощі, новорічні іграшки – все це протягом грудня можна було придбати на виїзних різдвяних ярмарках, які влаштовують на новій локації в центрі Хмельницького. Організатори ярмарків – представники благодійного фонду “Волонтери Поділля” – таким чином збирають кошти на допомогу українським захисникам.

Ми ярмаркували минулого тижня – нас просто засипали в соцмережах проханнями продовжити ярмаркувати. Тому ми влаштували мініярмарок, на який виставили чимало різдвяної продукції: новорічні вінки ручної роботи, унікальні іграшки тощо, – розповідає волонтерка БФ “Волонтери Поділля” Анна Маєвська.

Всі кошти, зібрані на ярмарках, спрямують на придбання генераторів та зарядних станцій.

Зарядну станцію ми плануємо купити для наших спецпризначенців, і також у нас є запити від Національної гвардії України, – додає волонтерка.

На минулому ярмарку було зібрано понад 80 тисяч гривень, а загалом, якщо підсумувати всі 5 ярмарків, які провели у Хмельницькому, то назбиралося грошей понад 400 тисяч гривень.

Хмельничани, які не мають можливості з тих або інших причині відвідати ярмарок, але хочуть долучитися до збору коштів для військових, можуть зробити це через соцмережі благодійного фонду, на сторінках яких зазначені всі реквізити.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook