Новини
Погода

Погода на 27 грудня: дощ з мокрим снігом обіцяють на Хмельниччині

Погода на Хмельниччині й надалі залишається більше весняною, ніж зимовою. Хоча зима таки нагадуватиме про себе завтра – опадами у вигляді снігу, який, змішуючись з дощем, може утворити ожеледицю на дорогах, принаймні вночі та вранці.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 27 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, часом дощ, вночі – з мокрим снігом. Вночі та вранці на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла.

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Нічний дощ вранці піде слабше. Він буде продовжувати йти весь день і закінчиться тільки ввечері. Температура повітря вранці +5, вдень +5, ввечері +1.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Дощ йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря вранці +3, вдень +6, ввечері +2.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сильний дощ до ранку втратить свою силу, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора. Температура повітря вранці +6, вдень +6, увечері +2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook