Новини
Суспільство

У Хмельницькому рятувальники перевірили “різдвяний ярмарок”

Хоч цього року у Хмельницькому немає повноцінного різдвяного ярмарку, та кілька звичних новорічних будиночків у центрі міста таки встановили. І їх не могли оминути увагою надзвичайники, які дбають про те, аби підприємці дотримувалися правил пожежної безпеки.

Особливо важливо дотримуватися цих правил, зважаючи що різдвяні будиночки цього року сусідять з ялинковим базаром. Тому на “різдвяному ярмарку” рятувальники та правоохоронці перевірили вогнегасники, поспілкувалися з продавцями на знання першочергових дій у разі надзвичайної події та і загалом – розуміння правил власної безпеки.

Як зазначають у ГУ ДСНС у Хмельницькій області, продавці новорічної атрибутики ознайомлені з правилами пожежної безпеки та чітко їх дотримуються. Але щоб не забувати – беруть інформаційно-роз’яснювальну листівку.

І хоч цьогоріч ми не налаштовані на святкування та спільно переживаємо ситуацію на фронті, все ж святкуючи – будьте уважні з використанням новорічної атрибутики. Дотримуйтеся правил пожежної безпеки! – наголошують у ДСНС.

Читайте також: Рятувальники Хмельниччини нагадали правила безпеки під час новорічних свят

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook