Новини
Інфраструктура

Два дні без відключень світла обіцяють мешканцям Хмельниччини енергетики

Останній день старого року та перший день року нового мешканці Хмельниччини будуть зі світлом 24 години на добу. Такий попередній прогноз зробили у “Хмельницькобленерго”. Проте, як завжди, ситуація залежатиме як від самих споживачів, так і від зовнішніх факторів.

Як повідомили у товаристві, завдяки наполегливій роботі всіх причетних, вдалося забезпечити поступову стабілізацію об’єднаної енергосистеми України. Навіть вчорашній масований ракетний обстріл не похитнув систему, хоч і завдав їй чергової шкоди. Принаймні, сьогодні мешканці Хмельниччини не відчули змін у графіках відключень, які протягом тижня були більш ніж комфортними, а для декого й зовсім непомітними.

Тож, попередньо, 31 грудня 2022 року та 1 січня 2023 року для мешканців області минуть без погодинних відключень, сподіваються у “Хмельницькобленерго”. За умови, що всі будуть раціонально використовувати електроенергію, не вмикатимуть купу енергоємних приладів та пристроїв одночасно.

На випадок, якщо знадобиться оперативно усунути технологічні порушення в роботі електромереж, комусь з електриків доведеться зустрічати Новий рік на роботі – у складі аварійної бригади. Вони чергуватимуть цілодобово та працюватимуть, не шкодуючи сил, – наголосили у Хмельницькобленерго.

Нагадаємо, у новорічну ніч комендантська година на Хмельниччині не скасовується, в області заборонено використовувати для розваг піротехніку, за порушення покарання буде швидке та суворе.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook